Follow Up

Een unieke blik op de digitale toekomst van jouw familiebedrijf!

Follow up is dé Get Together van de alumni van de Opvolgersacademie.
De Captains of Industry van morgen ontmoeten er elkaar in een informeel kader met een topspreker en enkele interessante getuigenissen.

In 2017 mochten we Jeroen Lemaire verwelkomen in de Ghelamco Arena in Gent met 'The Internet of Things en Virtual Reality in het familiebedrijf'. Jeroen Lemaire is mede-oprichter en CEO van In The Pocket, de digital product studio uit Gent. In The Pocket bouwt digitale producten voor bedrijven zoals De Persgroep, Colruyt, KBC, Bancontact, Samsonite en Brussels Airport, en is toonaangevend op het vlak van innovatie, digitale strategie en user experience. Jeroen Lemaire is actief in de start-up wereld als investeerder en adviseur. Hij heeft ook een tweewekelijkse column bij De Tijd over digitale technologieën en trends.

Het event werd gepresenteerd door nieuwsanker Wim De Vilder, en eindigen deden we met een uitgebreid walking dinner, met heerlijke cocktails en een afsluitende party.

We hopen van harte je volgend jaar te mogen verwelkomen op 5 juni 2018!
Benieuwd naar het programma? Hou dan deze website in de gaten!

Het IFB-team

*Ben je opvolger in een familiebedrijf en wil je ook graag deelnemen aan de Opvolgersacademie? Dit najaar start een nieuw traject van dit uniek programma van het Instituut voor het Familiebedrijf, exclusief voor opvolgers. Meer info over de Opvolgersacademie en hoe je je kan inschrijven vind je hier!
*Uiteraard kan je je als geïnteresseerde opvolger ook inschrijven voor Follow Up!

Bekijk het fotoalbum van Follow Up 2017