Dag van het Familiebedrijf

De Dag van het Familiebedrijf is hét jaarlijkse treffen voor al wie actief is in een familiebedrijf. Het evenement heeft plaats op 1 oktober 2019 en is bedoeld voor bedrijfsleiders en bestuurders van familiebedrijven, maar ook voor hun medewerkers.

Op de Dag van het Familiebedrijf staat telkens één thema centraal. Dit jaar is dat "Aan de slag met de raad van bestuur / raad van advies in uw familiebedrijf".

Tijdens de Dag krijgt u antwoord op volgende vragen:

  • Biedt een raad van bestuur met externen werkelijk een meerwaarde?
  • Wat doet een raad van bestuur?
  • Kies ik voor een raad van bestuur of een raad van advies?
  • Waar vind ik externe bestuurders of leden van de raad van advies?
  • Hoe organiseer ik best een raad van bestuur of raad van advies?

Tijdens de Dag worden de resultaten van het exclusieve onderzoek naar best practices inzake goed bestuur, dat IFB liet uitvoeren, bekendgemaakt.

Verder zal Fons Van Dyck zijn keynote "De onsterfelijke onderneming" brengen voor u. In zijn bestseller "De onsterfelijke onderneming" zocht Fons Van Dyck naar de geheime recepten van ondernemingen die aan de top blijven in deze disruptieve tijden. Daarbij bespreekt hij de cases van invloedrijke familiebedrijven als De Persgroep, Duvel Moortgat en Colruyt.

Het thema wordt telkens geïllustreerd aan de hand van relevante en boeiende cases van familiale bedrijfsleiders en interventies van andere deskundigen, die hun ervaringen en inzichten delen. IFB kiest niet voor zware theoretische beschouwingen, maar wel voor inspirerende praktijkverhalen. Uiteraard is er ook veel ruimte voor interactie en netwerking. Afsluiten doen we dan ook steevast met een heerlijk walking dinner.

Is uw interesse gewekt? Schrijf dan nu in via onderstaande link. 

Ik schrijf nu in 

 

Benieuwd naar de foto's van de vorige, meer dan geslaagde editie van de Dag van het Familiebedrijf? Of wenst u informatie over de volgende editie in 2019? Klik dan verder om het verslag of fotoalbum te raadplegen, of contacteer ons via evenementen@familiebedrijf.be.

Lees het verslag van de Dag van het Familiebedrijf 2018

Bekijk het fotoalbum van de Dag van het Familiebedrijf 2018

De Opvolgersacademie, met de steun van onze structurele partner