Dag van het familiebedrijf

6 oktober 2020
Eigendom

De Dag van het Familiebedrijf is hét jaarlijkse treffen voor al wie actief is in een familiebedrijf. Het evenement vindt steeds plaats in oktober en is bedoeld voor bedrijfsleiders en bestuurders van familiebedrijven, maar ook voor hun medewerkers.

Op de Dag van het Familiebedrijf staat telkens één thema centraal. In het verleden ging het ondermeer om best practices voor families met een bedrijf, opvolging en jongeren in familiebedrijven, groei en waardecreatie door familiebedrijven, de rol van vrouwen in het familiebedrijf, samenwerking in het familiebedrijf, groei van het familiebedrijf... In 2019 draaide alles rond de governance van familiebedrijven.

Het thema wordt telkens geïllustreerd aan de hand van relevante en boeiende cases van familiale bedrijfsleiders en interventies van andere deskundigen, die hun ervaringen en inzichten delen. IFB kiest niet voor zware theoretische beschouwingen, maar wel voor inspirerende praktijkverhalen. Uiteraard is er ook veel ruimte voor interactie en netwerking. Afsluiten doen we dan ook steevast met een heerlijk walking dinner.

Benieuwd naar de foto's van de vorige, meer dan geslaagde editie van de Dag van het Familiebedrijf? Of wenst u informatie over de volgende editie in 2020? Klik dan verder om het verslag of fotoalbum te raadplegen, of contacteer ons via evenementen@familiebedrijf.be.

Fotoverslag

Dag van het Familiebedrijf - oktober 2019

Fotoverslag

Dag van het Familiebedrijf - oktober 2018

Fotoverslag

Dag van het Familiebedrijf - Oktober 2017