Dag van het familiebedrijf

4 oktober 2022
Familie

Zoals elk jaar, zal ook in 2022 de Dag van het Familiebedrijf plaatsvinden in de Handelsbeurs in Gent, namelijk op 4 oktober. De Dag van het familiebedrijf is het jaarlijks referentie evenement voor familiebedrijf in Vlaanderen. Familiale eigenaars en bestuurders brengen boeiende getuigenissen rond een centraal thema en toesten dit aan de visie en experts ter zake.

Praktisch

Locatie

Handelsbeurs, Kouter 29, 9000 Gent
De Handelsbeurs is enkel te bereiken via R40 en Kortrijksepoortstraat. U kan betalend parkeren in de ondergrondse parking Kouter of de Center Parking op de Korte Meer.

Inschrijving

Schrijf je nu in voor 1 oktober. Voor 90€ (excl. BTW) krijgt u nieuwe inzichten over hoe uw bedrijf succesvol de volgende stap kan zetten, een walking dinner én een waardevol netwerkmoment.

Corona

De Dag van het Familiebedrijf kan zonder coronabeperkingen doorgaan, maar uiteraard worden de regels gevolgd mochten die nog wijzigen voor 4 oktober.

* Dit evenement is exclusief voor familiale ondernemers.

Benieuwd naar de (online) editie van 2020 over het thema: 'Familiebedrijven: Sterker uit de crisis'? Lees dan zeker hier het verslag of bekijk hieronder het fotoverslag.