Follow Up

Follow up is het jaarlijks event waarop het IFB jonge talenten uit families met een familiebedrijf samenbrengt, om bij te leren en ervaringen uit te wisselen rond een actueel thema. Het is meteen ook de gelegenheid voor deelnemers en alumni van de Opvolgersacademie om elkaar terug te zien. In 2019 was het thema 'Hoe wordt het familiebedrijf een Great Place to Work?'

Geweldige werkplekken zijn organisaties waar mensen vertrouwen hebben in het management, trots zijn op hun job en plezier beleven op het werk. Velen willen van hun onderneming zo'n werkplek maken, maar sommigen slagen daar beter in dan anderen. Het familiebedrijf Schoenen Torfs heeft een schitterend palmares: het werd recent voor de tiende keer op rij uitgeroepen tot Beste Werkplek. Op Follow Up deelde CEO Wouter Torfs zijn ervaring en inzichten. En kijkt de opvolgende generatie anders naar dit thema? We vernamen het via getuigenissen van familieleden van verschillende generaties achter ECS2XL. Follow Up bood een avond vol inspiratie om ook van jouw familiebedrijf een Great Place to Work te maken.

* Follow Up is exclusief voorbehouden voor alumni van de Opvolgersacademie van het IFB en voor familieleden van de opvolgende generatie in een familiebedrijf. 

 

Bekijk het fotoalbum van Follow Up 2019

Bekijk het verslag van Follow Up 2019

 

Follow Up, met de steun van onze structurele partner