Het familiaal charter: wat kan het betekenen voor uw familie?

afgelopen
Governance Familie

Familiebedrijf.be is er ook in tijden van social distancing voor u. Familiebedrijf.be werkte een reeks webinars uit, met heel verschillende thema's. Het derde webinar heeft als centraal thema "Het familiaal charter".

Het is meer dan ooit cruciaal dat achter het familiebedrijf een eendrachtige familie staat. Zeker wanneer het aantal betrokken familieleden toeneemt, is dit geen evidentie. Men staat als familie voor vragen zoals: hebben wij een gedeelde eigenaarsvisie? Welke rol zal elk van ons opnemen in de toekomst? Welke familieleden zullen actief worden in het familiebedrijf en hoe houden we niet-actieve familieleden betrokken? Het familiaal charter is een uitstekend middel om het gesprek over dergelijke fundamentele vragen op gang te brengen en klare spelregels vast te leggen. In dit webinar wordt onder meer toegelicht hoe dit in zijn werk gaat en welke topics zoal aan bod kunnen komen. Zo komt u te weten wat een charter kan betekenen voor uw familie en uw familiebedrijf.

Spreker: Sofie Lerut

Partner Roots Advocaten en gastdocent EHSAL Management School Brussel

Praktisch

Wanneer: vrijdag 26 juni om 13.30 uur

Prijs: 25 euro (wanneer u inschrijft voor de drie webinars betaalt u 65 euro)

Hoe: via Zoom

U kan uw deelnamegeld online betalen tijdens de inschrijving. U ontvangt de link waarmee u kan inbellen 2 dagen voor het webinar, via mail.