Hoe haal jij het beste uit je mensen en uit je team?

Wordt zo snel mogelijk herpland
Uitgesteld

Follow Up is het jaarlijks event waarop het IFB jonge talenten uit families met een familiebedrijf samenbrengt, om bij te leren en ervaringen uit te wisselen rond een actueel thema. Het is meteen ook de gelegenheid voor deelnemers en alumni van de Opvolgersacademie om elkaar terug te zien. Het centrale thema van Follow Up in 2020 is "Hoe haal jij het beste uit je mensen en uit je team?"

Het centrale thema van Follow Up in 2020 is 'Hoe haal jij het beste uit je mensen en uit je team?'. Paul Van Den Bosch, coach van verschillende succesvolle topsporters, gaat in op de succesfactoren van de atleet, van het team én van de coach om tot een gezamenlijk succes te komen. Iedereen moet flexibel zijn, veerkracht tonen en de focus behouden, ook bij stress en problemen. Talenten moeten de kans krijgen om tot volle ontwikkeling te komen, het vertrouwen tussen de verschillende partijen moet opgebouwd worden, er moet beter en meer gecommuniceerd worden... Allemaal vaardigheden die zowel een ervaren sportcoach als een succesvolle bedrijfsleider moeten beheersen. Paul brengt een boeiende, verrassende en verfrissende kijk op leidinggeven, coachen en motiveren in het algemeen.

Programma

18.00u Ontvangst en drinks
18.30u Inleiding door Wim De Vilder
18.40u Paul Van den Bosch: Hoe haal jij het beste uit je mensen en uit je team?
19.30u Q&A
20.00u Walking dinner & networking

Praktisch

Follow Up stond ingepland op 7 mei 2020. Naar aanleiding van het Corona-virus werd Follow Up uitgesteld tot een later te bepalen datum.

Dit event wordt gratis aangeboden door het Instituut voor het Familiebedrijf en zijn structurele partners ING, KPMG, Clouds en Roots Advocaten.

Inschrijven is verplicht.

Ik schrijf nu in

Over de spreker

Paul Van Den Bosch is een ervaren bewegingsdeskundige en coach, onder andere van Eric Geboers, Georges Jobé, Sven Nys, Tim Wellens en André Greipel. Met zijn atleten behaalde Paul maar liefst vijf Europese titels en tien wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines. Vanuit zijn ervaring als sportcoach richtte hij in 2009 samen met Bob Verbeeck (GOLAZO) het trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab op. Naast sportcoach en ondernemers is Paul ook schrijver van meerdere bestsellers, onder meer "Act like a Coach", waarin hij laat zien wat het bedrijfsleven kan leren van een sportcoach.

* Follow Up is exclusief voorbehouden voor alumni van de Opvolgersacademie van het IFB en voor familieleden van de opvolgende generatie in een familiebedrijf.

Fotoverslag

Follow Up 2019 - 9 mei

Fotoverslag

Follow Up in de Ghelamco Arena - juni 2018