Follow Up

17 mei 2022
2022

Follow Up is het jaarlijks event waarop familiebedrijf.be jonge talenten uit families met een familiebedrijf samenbrengt, om bij te leren en ervaringen uit te wisselen rond een actueel thema. Het is meteen ook de gelegenheid voor deelnemers en alumni van de Opvolgersacademie om elkaar terug te zien.

Met uw familiebedrijf op weg naar Goud, lessen van het Belgisch hockeyteam.

Programma Keynote Shane McLeod

18.00 u Ontvangst en drinks
18.30 u Shane McLeod - De weg naar Goud - Tokyo 2020
19.30 u Panelgesprek met Shane McLeod en familiale ondernemers Ubbe Descamps(Brooklyn) en Koen Thewissen (Ebema), Q&A
20.00 u Netwerkmoment met walking dinner

Over de spreker

Shane McLeod schreef sportgeschiedenis door het Belgische hockeyteam naar Olympisch goud te coachen. In zijn boeiende keynote deelt Shane met ons hoe hij een groep zeer getalenteerde spelers heeft omgevormd tot een topteam. Hoe haal je het beste uit elke speler en uit het team? Wat is het belang van een duidelijke rolverdeling? Hoe creëer je een winnaarsmentaliteit? Uit het fantastische parcours van de Red Lions kunnen lessen getrokken worden voor elk team, ook binnen uw familiebedrijf.

Inschrijven voor Follow Up is verplicht* en doe je via onderstaande link

Ik schrijf nu in

We voorzien een interessant programma en een heerlijke walking dinner. Follow Up wordt gratis aangeboden door familiebedrijf.be en zijn structurele partners Belfius, KPMG, Roots Advocaten & Clouds.

We hopen van harte je te mogen verwelkomen op 17 mei in de gloednieuwe site van La Gantoise, Noorderlaan 25, Gent

*Follow Up is exclusief voorbehouden voor alumni van onze Opvolgersacademie en voor de next gen van families met een familiebedrijf.
Ken je een (kandidaat-)opvolger die interesse heeft om in de toekomst deel te nemen aan de Opvolgersacademie, aarzel dan zeker niet om hem of haar mee in te schrijven en mee te brengen naar Follow Up.

Fotoverslag

Follow Up 2019 - 9 mei

Fotoverslag

Follow Up in de Ghelamco Arena - juni 2018