Hoe maak ik mijn bedrijf financieel coronaproof?

afgelopen
Familie Strategie

Familiebedrijf.be is er ook in tijden van social distancing voor u. Familiebedrijf.be werkte een reeks webinars uit, met heel verschillende thema's. Het tweede webinar heeft als thema "Hoe maak ik mijn bedrijf financieel coronaproof?".

De coronacrisis heeft de meeste familiebedrijven geleerd dat ze kwetsbaar zijn voor grote, onverwachte schokken die hun fundamenten aantasten. Hoe kunnen we ons nu zo goed mogelijk wapenen vanuit financieel oogpunt om ons familiebedrijf zo sterk en slagkrachtig mogelijk te maken voor de (onzekere( toekomst?

We kijken naar de fundamentele drivers van ons businessmodel, welke de meest relevante KPI’s zijn, hoe onze financiële structuur in elkaar zit voor de korte termijn (werkkapitaal) en de langere termijn (solvabiliteit). We nemen de kosten onder de loep en kijken hoe we de inkomsten kunnen verhogen. We redeneren niet enkel vanuit resultaat maar vanuit vrije cashflow als waardemeter.

Spreker: Patrick De Schutter

Partner bij KPMG, gespecialiseerd in financiële en operationele audits bij familiebedrijven

Praktisch

Wanneer: woensdag 24 juni 2020 om 13.30 uur

Prijs: 25 euro (wanneer u inschrijft voor de drie webinars betaalt u 65 euro)

Hoe: via Zoom

U kan uw deelnamegeld online betalen tijdens de inschrijving. U ontvangt de link waarmee u kan inbellen 2 dagen voor het webinar, via mail.